KOVAČKA RADNJA "ELMAZ"

Naš uspeh i istorija radnje

Proizvode distribuiramo na celoj teritoriji Republike Srbije, prodaju vršimo na malo i veliko, a otvoreni smo za bilo koji vid saradnje i preprodaje naših proizvoda preko firmi i fizičkih lica.
Kovačka radnja “Elmaz“ iz Niša je porodična firma osnovana još davne 1958. godine sa ciljem da našim poljoprivrednicima olakša obradu zemljišta najkvalitetnijim proizvodima izrađenih od najboljih i proverenih materijala.

Sa tradicijom dužom od pola veka, naša radnja uspešno se bavi proizvodnjom svih vrsta raonika za plugove, motičica za freze, kao i uslužnim kovanjem bilo kojeg predmeta. Posvećenim i teškim radom, decenijama se usavršavala tehnika izrade najkvalitetnijih poljoprivrednih proizvoda, a na hiljade naših mušterija iz cele Srbije i regiona su to uspele da prepoznaju, što je našu radnju učinilo sinonimom za kvalitet i istrajnost svih ovih godina, kao i jednu od najstarijih i najboljih proizvođača raonika i motičica.

Naše poslovanje napreduje iz godine u godinu modernizacijom novim mašinama, a takođe i prati razvoj interneta, društvenih mreža i marketinga koje su doprinele da naša radnja postane još poznatija i da naši proizvodi budu još traženiji na tržištu.

Kovačka radnja „Elmaz“ proizvode distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije.

Prodaju vršimo na malo i veliko, a otvoreni smo za bilo koji vid saradnje i preprodaje naših proizvoda preko firmi i fizičkih lica.

Nalazimo se u ulici Maršala Tita bb u Nišu.